Amager Strandpark

solskin på amager strandpark

At rejse ud i verden er vidunderligt, og da det ikke længere behøver være hverken dyrt eller tidskrævende, så er det også blevet lettere at forlade Danmarks grænser i ferierne, fremfor at holde ferien herhjemme.

Men man skal ikke glemme alle de mange fantastiske steder der er at finde rundt omkring i Danmark, og nogle gange behøver man ganske enkelt ikke rejse flere tusinde kilometer, hvis man bare trænger til at komme lidt væk fra hverdagen. Det kan nogle gange klares med et par timer væk fra hjemmet.

sandbanker og regnbue over amager strandpark
Regnbue over Amager strandpark

 

Københavns største strand

aktiviteter på amager strandpark

Til det formål, og til de af jer der bor i København eller omegn, er Amager strandpark perfekt. Her får du en god dosis frisk luft, sand, vand og på gode dage sol. Aktivitetsniveauet herude er højt, og du vil opleve masser af folk der cykler, svømmer, står på rulleskøjter, løber og så videre. Vinterbadning er også en mulighed hos Helgoland badeanstalt, som ligger direkte ud for stranden.

Amager Strandpark er den største strand i København med sine 4,6 km badekyst og smukke grønne områder, og hvor dejligt det end kan være at slippe væk fra indre by af og til, skal man naturligvis også tænke på, at mange andre formentlig har samme ide 😉

Ikke desto mindre, så er det et perfekt sted til afslapning og hvor et par gode venner samt en picnic kan udgøre et par timers fantastisk getaway.

Du kan med lethed komme derud med metroen, ved at tage M2 mod Københavns lufthavn, og stå af på enten Øresund station, Amager strand station eller Femøren station.

forår på amager strandpark
Flotte grønne områder ved Amager strandpark

sommer på amager strandpark