God & billig sushi i Berlin

ishin sushi i berlin

Er du sushi-elsker som jeg, så ved du uden tvivl også, at det at gå ind på et ukendt sushi sted og spise kan være knald eller fald.

Mine første to oplevelser med sushi var ikke gode, og det betød også at jeg var fuldstændig sikker på, at sushi ikke var noget for mig.

Det var lige indtil jeg smagte sushi fra et sted hvor friskheden og kvaliteten var i top (som det skal være med rå fisk!), og jeg var på stedet konverteret til sushi-fan. Så det er bestemt ikke ligegyldigt hvor man spiser sin sushi, særligt ikke hvis man spiser det for første gang.

 

At finde et godt sushi-sted i Berlin

Da vi var i Berlin i december ville vi gerne spise noget god sushi til aftensmad nytårsaften. De fleste spisesteder var dog desværre helt lukket, eller lukket for andre end dem der havde reserveret. Derfor blev det til frokost-sushi i stedet.

Jeg havde forinden søgt på nettet for at finde anbefalinger til gode sushi-steder i Berlin, og jeg fandt flere der nævnte Ishin Japanese Deli.

 

Frisk & lækker sushi hos Ishin

Vi valgte derfor at tage hen til Ishin sushi som ligger i Mitte.

Ishin sushi er en meget low key restaurant, der mest af alt minder om et cafeteria. Restauranten er et stort åbent rum med masser af borde, samt åbent køkken man kan se ind i. Er man heldig kan man endda få en bar-plads ved køkkenet, så man kan kigge på mens de laver sushien.

Alle der spiser hos Ishin får ‘gratis’ grøn te – eller det er med i prisen 😉 De har et stort udvalg af forskellige typer sushi, menuer og japanske delikatesser.

Men bedst og vigtigst af alt er det, at der er tale om virkelig lækker sushi. De er ikke nærige med mængden af fisk på de enkelte stykker, og fisken smelter næsten på tungen. Det er friskt og i høj kvalitet, som alt god sushi er kendetegnet ved.

Jeg husker ikke den eksakte pris på det sushi vi fik (som er det på billedet herunder), men vi var begge positivt overasket over prisen – særligt med den høje kvalitet taget i betragtning.

Skal du spise god og billig sushi i Berlin kan jeg derfor varmt anbefale Ishin (som i øvrigt har flere restauranter i de forskellige bydele).

god sushi i berlin hos ishin

Ishin Japanese Deli
Mittelstraße 24, 10117 Berlin
Gå til deres hjemmeside