Her er den bedste Thai restaurant i København

københavns bedste thai restaurant ban gaw

Når det kommer til Thai restauranter i København har jeg, og min bedre halvdel, en klokkeklar favorit: nemlig Ban Gaw på Halmtorvet, Vesterbro.

Det er desværre alt for sjældent vi kommer forbi Ban Gaw, men hvis vi f.eks. skal i biografen i indre by forsøger vi næsten altid at koordinere det med et visit på restauranten. Min kæreste har sågar et hjertebarn på selve menuen, nemlig friturestegt flæskesteg med ung-broccoli og chili – den smager også pokkers godt. Jeg selv prøver altid at teste lidt forskellige retter af.

Hos Ban Gaw laver de nogle af de mest velsmagende Thai-retter man kan ønske sig. Portionerne er store, priserne er gode (ca 140 kr for en ret), kvaliteten er i top, og man kan få det mad man har tilovers med hjem. Jeg var for nylig forbi Thai restauranten Pan Thai ved søerne i København, og selvom den har vundet priser og kendisser er vilde med den, så slår den altså på ingen måde Ban Gaw. Det er naturligvis fulstændig subjektivt, som en sådan anbefaling altid er.

Hvis man søger på Ban Gaw kommer der blandede resultater frem, bl.a. skriver Politiken “Surrealistisk service og sjuskede serveringer plager Ban Gaw på Halmtorvet.” – jeg ved ikke hvad de snakker om. Restauranten har også tidligere haft lidt rocker-problemer, da rockerne tilsyneladende også synes Ban Gaw laver fortrinlig mad – det forstår vi godt. Der har dog altid været hyggeligt og god stemning når vi har været der, må jeg hellere tilføje.

Ban gaw thai restaurant

Til vores store ærgrelse har det ikke tidligere været muligt at bestille take away med udbringning fra Ban Gaw, men det ligner at de netop nu er ved gennemtænke deres koncept og udvide online forretningen – de har i hvert fald fået en ny hjemmeside, hvor der endda er et menukort – noget der tidligere manglede 😉 Det skal testes!

 

Har du en favorit thai restaurant i København, og i så fald hvilken en?